woensdag 23 november 2016

Red Gladiator: In a piffle


Ik ben zowaar weer toegekomen aan werken aan iets met strips, mijn oude liefde. Het kostte nogal wat zweet en tijd, zowel met potlood en inkt als met photosjop. Nieuwe dingen uitgeprobeerd.

Allemaal tussen andere dingen door, onder andere werken aan de nieuwe Sintel, natuurlijk. Het ziet er al goed uit, wat we hebben. En werken aan een kort verhaal voor een anthologie. Nou ja, daar horen jullie wel over. Ook aan een nieuw manuscript voor een roman gewerkt. Ik ben nog op zoek naar een gewillige uitgever. Suggesties zijn van harte welkom.

En dan heb ik al een paar keer geprobeerd een blog te schrijven over Trump en al dat gedoe. Ik kan de juiste woorden maar niet vinden. Wat ik er hier wel over wil zeggen is dat ik het vreselijk jammer vind dat hij is gekozen, maar dat ik niet zo vreselijk verrast ben. Het mag duidelijk zijn dat veel media, zowel hier in Nederland als overzees, een volkomen verkeerd beeld hebben geschetst van achtergronden en kansen. Soms lijkt het alsof de wens toch teveel moeder is van de waarheid. wat ik er toch ook wel kwijt over wil is dat er hier eerder een kwestie lijkt van een nieuwe Nero (zoals ik hier heb geargumenteerd) dan van een nieuwe Hitler. Maar goed, we zullen zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten